sábado, 27 de noviembre de 2010

BLOCS ENCARA RENDIBLES

Encara que les xarxes socials són triomfadores a internet al moment, un altre producte no vol perdre prestigi i s'estan adaptant amb rapidesa a les noves tendències i cada vegada és més fàcil crear-ne un, els blocs. Però a més es pot aconseguir una recompensa econòmica si són ben utilitzats, al contrari que quasi sempre les xarxes socials.
Tant Chechu Lasheras. director per a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica de Zanox, empresa dedicada al màrqueting on line que va moure 323 milions l'any passat a tot Europa, com Julio Alonso, fundador i director general de la firma Weblogs SL,(que compta amb alguns dels diaris digitals líders: Xataka, Applesfera, Motorpasión, Zona Fandom) expliquen diferents mètodes per enriquir-se i treure beneficis utilitzant bé la xarxa. 

-OPINIÓ PERSONAL:
Trobo que està molt bé que tant els blocs com altres productes d'internet vagin evolucionant i no deixant que tant sols les xarxes socials predominin a internet. 


L'ÈXIT D'INTERNET 2.0


Internet és la xarxa de comunicacions més extensa de tota la història, hi ha una quantitat d'informació i comunicació immmensa. De totes les pàgines d'internet nomès un 0,003% concenten més de la meitat de les visites. Aquestes pàgines pioneres a la xarxa són principalment tres:
-Google com a líder indiscutible
-Facebook 
-Youtube
Aquestes tres pàgines demostren l'interès dels internautes dins la xarxa.
Facebook, és un exemple del que s'ha anomenat la web 2.0, terme que es refereix a llocs web que obtenen almenys una part del seu valor a través de les accions dels usuaris. Com a tercer pioner també englobat dins aquest terme està Youtube.


-OPINIÓ PERSONAL: Personalmet, jo també són les tres pàgines que més utilitzo, una per buscar informació una altra per escoltar o veure vidios i l'altra com a xarxa social, però encara que sapiguem que són molt utilitzades, no t'imagines la quantitat de gent que les visita diàriament.









No hay comentarios:

Publicar un comentario